Handelsavtal

Följande villkor gäller köp som sker via denna hemsida, i Finndocks nätbutik. För övriga allmänna villkor gällande tjänster och hamnpaket, kontakta Finndocks via info@finndocks.fi.

Alla köp som görs via nätbutiken levereras till en address som kunden specificerar. Leveranstiden varierar beroende på produkt, lagerstatus och kundens ort. Finndocks har rätten att avbryta beställningar som görs till orter till vilka fraktens kostnader blir oskäliga. Fraktens kostnader debiteras från kunden, och specificeras i kassan.

De angivna priserna innehåller moms 24 %. Priserna gäller endast köp från webbutiken.

Tekniska fel i prissättningen: I fall av självklara fel i prissättningen kan Finndocks hänvisa till ett mänskligt misstag eller tekniskt fel. Detta gäller t.ex. fall där priset är så fel att kunden borde ha förstått att ett fel i prissättningen inträffat, t.ex. att en 2.000 euros jetski ponton säljs för 200 euro eller 20 euro.

Betalning sker med Klarnas SSL-skyddade e-betalningstjänst, eller via direkt fakturering. För att kunna fullfölja beställningen behöver kunden förse Finndocks, eller vår tjänsteleverantör med en giltig betalningsmetod enligt deras villkor. Om betalningen sker via direkt fakturering, så måste fakturan betalas före produkten sänds. Banköverföringen kan ta 3-4 arbetsdagar att registreras.

Finndocks har inte tillträde till kort- eller bankuppgifterna, och informationen på betalkortet sparas inte i våra system.

Vi följer finländsk konsumentlagstiftning och konsumentombudsmannens direktiv gällande e-handel. Finndocks erbjuder 14 dagars returrätt efter leverans. Kunden betalar frakten för returförsändelsen. Ångerrätten gäller endast oanvända produkter som är i försäljningsbart skick. Beställningen kan inte hävas om produkten har tydliga spår av användning.

För att returnera beställningen

  1. Skicka ett e-postmeddelande till info@finndocks.fi där du uppger namn, adress, produkt, serienummer och eventuell felbeskrivning.
  2. Alternativt, konatakta vår kundtjänst via telefon: +358 40 4843141

När du returnerar produkten, använd alltid samma eller motsvarande förpackning som produkten levererades i, så att produkten är korrekt skyddad under transporten.

Returneringen av köpesumman tar minst 1-2 veckor. Om köpesumman inte blivit returnerad under denna tid ska kunden ta kontakt med Finndocks. Kom ihåg att returrätten inte gäller produkter som har tydliga spår av användning, som är skadade eller som inte kan säljas vidare.

Returer av produkter under garanti sköts på samma sätt, således produktens fel påvisligen inte orsakats av kunden.