Stand Up Paddleboard

SUP brädor från Finndocks

Slutförsäljning -10% och fri frakt

SUP, Stand Up Paddle brädor är något som har blivit väldigt populärt i Norden sedan sommaren 2020. SUP brädor är som gjorda för dom lungna vattnen i vår skärgård, där det finns många fina möjligheter för både korta och längre turer. Dessutom är det en hobby med låg tröskel för nybörjare. Det är inte svårt att lära sig grunderna, och det är inte heller så dyrt att komma i gång med sin paddlingsupplevelse.

Vi på Finndocks har därför tagit fram ett urval med Aztron SUP brädor som lämpar sig som första eller andra SUP bräda. Här kan du läsa mer om vårt utbud! 

Det lönar sig att vara snabb, eftersom att lagermängden är begränsad. Många brädor är redan slutsålda för säsongen.

Sandö i Vasa är en populär plats för SUP-Entusiaster

Utvalda SUP brädor för 2021

Aztron Terra 10'6 468€ SLUTSÅLD
Aztron Titan 11'11 441€ SLUTSÅLD
Aztron Urono 11'6 485,10€
Aztron Neptune 12'6 522€

Alla våra SUP brädor levereras som färdiga paket, med allt från paddel, till luftpump och väska som du behöver för att komma i gång. Brädan levereras till din hemadress, direkt från vårt lager. Du kan välja att betala via faktura inom 14 dagar, eller med upp till 36 månaders avbetalning via Klarna. Klicka på bilderna till vänster, för att beställa din SUP bräda!

Alla SUP brädor har en kapacitet på över 140kg. För att få den bästa upplevelsen, så rekommenderas det att man håller sig en bra bit under maxkapaciteten. Då glider brädan bättre på vattnet, när kontaktytan blir mindre och slätare. För paddlare över 85kg så rekommenderar vi Aztron Neptune. För förare under 85kg så passar alla produkter i vårt utbud.

Sup brädor kommer i många olika prisklasser. Man kan hitta SUP brädor av minimal kvalitet i prisklassen runt 300€, men då sjunker kvaliteten betydligt i jämförelse med de brädor som kostar marginellt mera. Vi på Finndocks upplever att det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet finns i Aztrons linje med SUP-Brädor, alltså 400-600€. Därför har vi valt att satsa på deras produkter. Se videon nedan, som presenterar Aztron linjens egenskaper.

Enligt oss är Aztron det bästa märket när man vill maximera pris-kvalitetsförhållandet. Se filmen!